Φαίνεται ότι οι γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο άφησαν τους ακριβούς σχεδιαστές για ένα ιδιαίτερο άρωμα το περασμένο καλοκαίρι.

Το Babe Power  δεν είναι το τελευταίο άρωμα ενός μεγάλου οίκου αλλά το ντεπουτάρισμα στην  αγορά του αρώματος από την e-tailer Missguided και έγινε το  κορυφαίο σε πωλήσεις άρωμα στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2017, σύμφωνα με το  The Fragrance Shop.

Η ιδέα της Missguided ήταν η δημιουργία ενός πολυτελούς, ιδιαίτερου αρώματος που θα ήταν προσιτό για όλους με τιμή κάτω από  £30. Και το πέτυχαν. Δημιούργησαν το γρηγορότερων πωλήσεων άρωμα που στοιχίζει περίπου την μισή τιμή από τον πλησιέστερο αντίπαλό του στην κατηγορία των πολυτελών αρωμάτων.

Το άρωμα εξαντλήθηκε μέσα σε 3 ώρες από την κυκλοφορία του στα καταστήματα και συγκέντρωσε πωλήσεις 500 % μεγαλύτερες από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις τους.

Babe Power sold out in just three hours and is Missguided's debut perfume

Το άρωμα Babe Power εξαντλήθηκε μέσα σε μόλις τρεις ώρες από την κυκλοφορία του,  φυσικά βοηθούμενο και από την προσιτή τιμή του.

Πώλησε διπλάσια τεμάχια από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή του το  Giorgio Armani’s Sky Di Gioia.

Στη ειδική λίστα που εκδίδεται για τα 10 best- selling  αρώματα , το τελευταίο δεκαπενθήμερο του  Ιουλίου, το Babe Power έπιασε την κορυφή νικώντας τα 1 Million, Invictus and Lady Million που ήρθαν στις θέσεις 2, 6 και 7 αντίστοιχα.

Το άρωμα ξεπέρασε σε πωλήσεις και το  τελευταίο Miss Dior του διάσημου οίκου .

Η σχεδιαστική  ομάδα του αρώματος προτίμησε από την επιλογή ενός βαριού γυάλινου μπουκαλιού να λανσάρει το άρωμα σε ένα κουτάκι που θυμίζει περισσότερο ενεργειακό ποτό.

The Fragrance Shop has described the new fragrance as 'affordable luxury'
Το The Fragrance Shop το χαρακτήρισε ως το  άρωμα που είναι  ‘affordable luxury’ “Προσιτή Πολυτέλεια”

Πηγή Daily Mail

Τα σχόλια δικά σας…