Δωρεάν Αποστολές για παραγγελίες άνω των 50€ Λιανικής!
Τηλεφωνική Επικοινωνία: 210 2323100 Χονδρική Πώληση
Gel Polish Base/Top Gel 8ml

Gel Polish Base/Top Gel 8ml

Gel Polish Base/Top Gel 8ml
7,50 €

Άμεσα Διαθέσιμο

(Κωδικός Προϊόντος: 12003)
+
-

Περιγραφή

Ένα προϊόν για δύο άψογες εφαρμογές. Χρησιμοποιείται ως βάση προστατεύοντας το νύχι σας και διευκολύνοντας την εφαρμογή του χρώματος. Αλλά και ως τοπ, θωρακίζοντας το χρώμα που έχετε επιλέξει, δίνοντάς του μεγάλη διάρκεια και έντονη λάμψη.

Χαρακτηριστικά

Χρησιμοποιείστε το σε συνδυασμό με όποιο χρώμα από τη μεγάλη συλλογή Gel Polish Nail Colour της Gamma croma επιθυμείτε για να έχετε το τέλειο επαγγελματικό αποτέλεσμα που διαρκεί.

Διαφάνεια

Στρώσεις 1

Χωρητικότητα

8ml

Στέγνωμα

2' UV ή 30'' LED
Δες τα Συστατικά του Προϊόντος

Συστατικά Προϊόντος

Di HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, HEMA, HYDROXYPROPYL METHACRYLATE, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, C.I 60725, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE. ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ : 210 7793777 ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟΥΣ. ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΦΩΣ, ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ : ΑΦΟΙ ΧΑΛΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Tips

Για το καλύτερο αποτέλεσμα στην προετοιμασία του νυχιού για την εφαρμογή του ημιμιμόνιμου, προτείνουμε να δοκιμάσετε το Primer Gamma croma. Προστατεύει το νύχι σας και επιμηκύνει το άψογο αποτέλεσμα του μανικιούρ σας.